Oyggjatíðindi

Lýðarsvegur 19

188 Hoyvík

 

Tlf: 314411

Teldupostur: oyggjat@olivant.fo

Drømmer du om at gøre en forskel for andre

Drømmer du om at gøre en forskel for andre, og kunne du tænke dig at gøre det sammen med andre mennesker? 

Pressemeddelelse. Informationsaften 08.07.19 kl. 19.00 

Vi er et åbent kristent broder/søster-skab, hvorigennem du har mulighed for at opnå personligt engagement og udvikling igennem projekter. Du vil møde et broder/søster-skab, som støtter op omkring igangværende projekter, samt starte nye projekter og åben for hvad du brænder for. 

 OSMTH står for "Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani", hvilket frit oversat fra Latin betyder "den Militære Orden af Templet i Jerusalem". I daglig tale "Ridderne af Templet i Jerusalem" 

Ordenens fundament bygger på de principper, der blev grundlagt i 1118 af Tempelridderen Hugues de Payens og de 8 øvrige tempelriddere fra den Franske adel. Principper, der senere blev udbygget og manifesteret af Bernard de Clairvaux. I dag er disse indskrevet i en samtid, hvor vi ikke kæmper med sværdet, men med pen og dialog, som en humanitær kristen Orden af Templet i Jerusalem. En Orden der ikke er missionerende, men bygger på den økumenisk kristne forståelse, og hvor vi måles netop på vor indsats for de svage i samfundet. 

 OSMTH Denmark – Vi gør en forskel – Måske Færøerne vil med OSMTH - NGO med speciel konsultativ status OSMTH er tildelt ”Speciel konsultativ Status” for ECOSOC, der er FNs økonomiske og sociale råd, der er ikke mange ordner med denne status. Samtlige FN-nationer har med denne for Ordener unikke særstatus, givet OSMTH det blå stempel, og Ordenen er således blevet en virkelig aktiv medspiller i det internationale diplomati, hvor Ordenens medlemmer arbejder på at implementere menneskerettighederne og fremme den humanitære indsats over for de nødlidende. Ordenens netværk af diplomatiske relationer har gentagne gange betydet forskellen mellem liv og død for mennesker i nød. 

 Kom til informations aften d. 8 juli 2019 kl. 19.00 og hør om de moderne Tempelriddere ved Michael Jensen, Stor Officer OSMTH Denmark, både kvinder og mænd er velkommen. www.osmthdenmark.dk Det foregår på kaffihusio Torshavn, Ordenen er vært med kaffe og kage. 

Tilmelding på mjbolig@gmail.com  

Venlig hilsen OSMTH Denmark. 


Info aften Færøerne 2019-kopi.pdf